Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend has a deprecated constructor in /home/suhan/public_html/scoutoradea.ro/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11
Voluntar pentru educație – Cercetașii României, Oradea – Centrul Local Oradea

Voluntar pentru educație – Cercetașii României, Oradea

Voluntar pentru educație – Cercetașii României, Oradea

14188680_1421636667851972_3491154771771978728_oEntuziasm, energie, spontaneitate, provocare, muncă în echipă – te regăsești în câteva din cele precizate?

Sau ești mai degrabă un om al planificării, care vrea să facă lucrurile ”ca la carte”, să fie mintea din spatele conceptului?

Sau poate că ești un bun cunoscător al naturii sau constelațiilor? Ori, din contră, ești pasionat de IT sau Social Media? Inginerie sau muzică?

Cu siguranță oricare ar fi răspunsul, experiența ta merită transmisă celor din jurul tău. Și pentru că noi, cercetașii, credem în învățarea prin experiență considerăm că orice pasiune/calitate/abilitate a ta poate contribui la educarea tinerilor și la crearea unei lumi mai bune.

Învățarea prin experiență sau ”learning by doing” este o metodă specifică, aplicată în activitățile cercetășești și se referă la faptul că oamenii, de orice vârste, asimilează cea mai mare cantitate de informații prin experimentare. De aceea, suntem siguri că prin împărtășirea experienței și cunoștințelor tale ai aduce un plus de valoare echipei de voluntari adulți din grupul cercetașilor orădeni.

Așadar, dacă ai vrea să ni te alături în încercarea de a face lumea mai bună prin educație nonformală, folosind metoda Scout, atunci cu siguranță citești articolul potrivit! Mai trebuie doar să completezi formularul de înscriere de mai jos, iar noi te vom contacta.

Te așteptăm gata oricând!


3 Comments

Ziua Mondială a Cercetășiei – Centrul Local Oradea

March 2, 2017 at 9:32 am

[…] Voluntariat la cercetasi […]

Elisa Claudia

March 3, 2017 at 12:56 pm

Care este cea mai mică vârstă când pot copiii deveni cercetași?

    Adrian Suhanea

    March 14, 2017 at 8:09 pm

    Din momentul in care copii sunt in clasa 0 pot sa se incrie la cercetasi. Deci 6 ani ar fi.

Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi