Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend has a deprecated constructor in /home/suhan/public_html/scoutoradea.ro/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11
Meet the Scouts la Toamna Orădeană 2015 – Centrul Local Oradea

Meet the Scouts la Toamna Orădeană 2015

Meet the Scouts la Toamna Orădeană 2015

Category : Activitati Evenimente

TOCLOcover

Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea va participa alături de Primăria Oradea la Toamna Orădeană 2015, printr-o serie de ateliere interactive, la care vă așteptăm cu drag să participați.

1. ATELIER BRĂȚĂRI
Atelier de împletit brățări din ațe multicolore, un atelier destinat unui public larg, atât tineri curioși cât și adulți dornici să își aducă aminte de copilărie. Distractiv, ușor și creativ, acest atelier are obiectivul de a spori creativitatea iar în unele cazuri de a ajuta participanții să își descopere aptitudinile creative.

2. ATELIER CODIȚE
Atelier de împletit codițe cu ață multicoloră, un atelier destinat unui public restrâns, mai exact tinerelor fete, copii sau chiar adolescențe curioase. Este un atelier în care cercetași îndemânatici învață participantele să își împletească suvițe de păr cu ajutorul ațelor colorate, în diverse modele.

3. ATELIER FACE PAINTING
Atelier de face-painting, un atelier interactiv, colorat și amuzant destinat tuturor dornicilor dar în prealabil copiilor. Plin de culoare, cercetași înzestrați cu simț și talent artistic vor picta pe fețele participanților diferite personaje animate cunoscute sau simple modele, la cerera publicului.

4. ATELIER ENIGME
Atelier de enigme, un atelier în care istețimea și creativitatea se întâlnesc în același loc și caută să afle răspunsuri la cele mai neobișnuite și nemauzite enigme. Destinat unui public mai mare dar deschis și celor mai mici, atelierul de engime va fi susținut de cercetași gata oricând să prezinte și să deslușească alături de participanți răspunsurile, de multe ori foarte simple dar nu foarte evidente, ale acestor enigme.

5. ATELIER CONCURS FOTO
Atelierul de fotografie, mai exact un concurs de fotografie, va fi un atelier cu o abordare diferită unde pasiunea, arta ți tehnologia se întâlnesc într-un singur atelier. Destinat unui public mai restrâns, în prealabil fotografi amatori, pasionați de domeniu dar chiar și fotografi profesioniști vor putea să își pună la bătaie fotografiile proprii. În final, participanții vor fi premiați cu diverse premii speciale.

6. ATELIER TOTEME
Atelier de toteme, un atelier de creativitate și îndemânare, unde toate simbolurile din viață vor primi o altă semnificație. Susținut de cercetași îndemânatici în acest domeniu, obiectivul atelierului este de a pune în practică lucrul manual și de a învăța cum să lucrăm cu diferite materiale precum lemnul (cioplit, finisat, colorat) iar simbolurile desenate / inscripționate pe toteme vor căpăta o semnificație importantă, sufletească sau chiar spirituală.

7. ATELIER DEZBATERI
Atelierul de dezbateri și interacțiune pe diverse subiecte sociale, este un atelier destinat unui public restrâns, de preferabil adulți sau adolescenți. Susținut de lideri de la cercetași, atelierul de dezbateri devine un loc unde mentalități diferite, cu idei și viață socială diferită, se întâlnesc și schimbă idei despre probleme comune, astfel punând în dezbatere puncte pro și contra, rezultânt soluții pentru aceste probleme.

8. ATELIER GHICITORI
Atelierul de ghicitori este un atelier creativ, logic și amuzant, în care imaginația prinde aripi dar contează foarte mult și logica în egală măsură. Astfel atelierul este deschis unui public larg, ”copii” mari și mici, iar cercetașii au scopul de pune la lucru creierele participanților, logica lor în a deduce și a găsi răspunsurile dar și imaginația fiecăruia.

9. ATELIER NODURI
Atelierul de noduri este un atelier complex și interactiv, în care dexteritatea și atenția participanților este pusă la testare, iar cu ajutorul cercetașilor pricepuți în arta nodurilor, fiind condusi, pas cu pas, spre a crea și reproduce un nod corespunzător, fiecare având povestea și scopul său.

10. CONSTRUCȚII
Atelierul de construcții este un atelier în care lucrul manual intră în prim plan. Coordonați de cercetași, participanților li se vor explica și prezenta etapele construcției diverselor modele folosind materiale precum lemnul. Destinat unui public restrâns, în principal bărbați mai tineri sau mai în vârstă, atelierul va testa dexteritatea, lucrul în echipă și ideile proprii ale participanților, cu scopul de a crea subiectul propus.

11. ÎNTRECEREA SACILOR de rafie
În finalului Toamnei Orădene, cercetașii propun câteva jocuri mari și interactive, unde toți sunt bine veniți, printre acestea numărându-se și întrecerea sacilor de rafie. Se va organiza pe mai multe categorii de vârstă iar la final câștigătorii vor fi premiați cu premii speciale, cheia succesului putând fi lucrul în echipă, îndemânarea, comunicarea sau pur și simplu norocul.

Vă așteptăm cu drag între 2 și 11 octombrie în Cetatea Oradea!


Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi