Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend has a deprecated constructor in /home/suhan/public_html/scoutoradea.ro/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11
Inscriere la ONG HUNT – Centrul Local Oradea

Inscriere la ONG HUNT

Inscriere la ONG HUNT

Category : voluntariat

Te-ai plictisit de emisiunile de la televizor si jocurile video? Ţi-ai dori să participi la o activitate provocatoare în care să afli ce e voluntariatul şi să vezi cum poţi să devii voluntar?

Hai la ONG HUNT!

Cercetaşii României, alături de organizaţiile partenere, te invită la un treasure hunt în care comorile sunt ONG-uri în care tu poţi să devii voluntar şi să afli chiar de la ele care sunt avantajele. Înscrie-te până în  data de 16 decembrie, ora 18:00, pentru a afla ce oportunităţi ai, dacă începi aventura în tărâmul voluntarilor.
Te aşteptăm sâmbătă, 17 decembrie de la ora 11.00 la 17.00 alături de prietenii tăi într-o echipă de 5-10 persoane sau te poţi înscrie individual pentru a cunoaşte persoane noi!
(Fiecare persoană înscrise individual va fi alocată unei echipe)

Primele 100 de persoane înscrise şi confirmate vor primi un “Paşaport de voluntar” gratuit!

Pentru detalii: Ardelean Adriana – 0755476116


1 Comment

Voluntariatul are valoare: ONG Hunt – Ghid Local Oradea

December 14, 2016 at 10:14 am

[…] se face online, până pe 15 decembrie 2016 pe adresa: http://www.scoutoradea.ro/onghunt/. Mai multe detalii despre ONG Hunt puteți obține la numărul de telefon 0755 476 116  unde vă […]

Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi