Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend has a deprecated constructor in /home/suhan/public_html/scoutoradea.ro/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11
Festivalul luminii 2014 – Centrul Local Oradea

Festivalul luminii 2014

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei- Centrul Local Oradea in parteneriat cu Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Bihor organizeaza cea de-a VI-a editie a Festivalului Luminii din Oradea, festival care, la nivel national a ajuns la a X-a editie. Va asteptam pe….. Mai în parcul 1 Decembrie de la ora 19:00 pentru a redescoperi frumusetea lucrurilor marunte.

Tema festivalului este „Redescopera frumusetea lucrurilor marunte”, astfel, cautam ca impreuna cu oradenii sa ne detasam de grijile zilnice si sa petrecem o seara de neuitat in compania unor tineri talentati si artisti priceputi. Mii de lumanari vor impanzi parcul si va vor introduce intr-o lume de poveste unde zambetele predomina.

Parcul va fi infrumusetat de asemenea de expozitia de picturi, desene si sculpturi ale elevilor Liceului de Arta Oradea si de fotografiile inscrise in concursul nostru foto cu aceeasi tema ca festivalul.

Cercetasii oradeni va invita la ateliere de facepainting si jocuri, dar si la lectii de prim ajutor oferite de Crucea Rosie-filiala Oradea. 

In cadrul festivalului vor concerta Marian Filip si Natalia, Florena Ticu-Sandro, Simon Kurityak, Nadina Pantea, Mihaela Simai, trupa Day-Night Confusion si trupa Anysound.

Alte activitati din cadrul festivalului: 
– Piesa de teatru prezentata de trupa de la Palatul Copiilor Oradea;
– Targ de ONG-uri: YouthBank, Crucea Rosie, Lecturi Urbane, Interact, Ecotop, Incubator107, Sigur.Info, Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei – Centrul Local Arad, Cercetasii Don Orione, Leo Black Eagle si altii;
– Concursuri si tombola cu premii;
– Info point despre activitatile cercetasilor.

Va asteptam deci, cu mic, cu mare, in Parcul 1 Decembrie pentru a ne simti bine cu ocazia unui eveniment mult iubit de noi!

Proiect in parteneriat cu Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Bihor şi finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Bihor si programul YouthBank Oradea, coordonat local de Fundatia Comunitara Oradea si la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare in parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Programul YouthBank Oradea este realizat cu sustinerea partenerilor locali financiari: Benvenuti, VPK Packaging si Reteaua Sociala Actionam Reponsabil.

afisfl2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.