DAC 2014- Case 20: Disappearance of the Scout Flag

DAC 2014- Case 20: Disappearance of the Scout Flag

Category : Campuri Evenimente

Vă invităm să ne dați o mână de ajutor!

Am fost lipsiți de un lucru de o importanță majoră pentru supraviețuirea DAC-ului, un obiect fără de care scopul nostru este pierdut. De curând, un inamic ne-a prădat steagul. Dar, din fericire, detectivii noștri pircepuți au reușit să găsească niște indicii cruciale la locul faptei: o monedă de 50 de bani, o busolă și o bucată de hârtie ruptă, pe care era desenată aripa unui vultur.

logo DAC

Invităm fiecare detectiv aflat pe o rază de 300 de km la cea mai mare investigație din ultimii 100 de ani. Unindu-ne forțele, sperăm să recuperăm obiectul de preț în nu mai mult de 3 zile, și anume între 17-19 octombrie, în orașul vulturului negru.

Pentru a ne asigura că detectivii noștri sunt în formă maximă și pregătiți pentru marea investigație, mai întâi vor trebui să-și dovedească atât condiția fizică, cât și cea spirituală, dar mai ales inteligența și agilitatea. Când aceștia vor fi ajuns la un echilibru între cele 4 forțe ale unui adevărat detectiv, vor fi nevoiți în a le aplica la capacitate maximă în Marea Investigație.

Deoarece hoțul nostru este unul iscusit, iar detectivii noștri au nevoie de ajutorul a cât mai mulți, aceștia vă roagă să vă confirmați prezența până în data de 1 octombrie 2014. Taxa de participare este 30 de lei și include o masă caldă, cazarea în sală de sport, materialele necesare și alte surprize. De asemenea, pentru a putea participa la eveniment trebuie să fiți membrii activi ONCR, și atât voi, cât și întreg centrul local trebuie să fiți la zi cu cotizația pe trimestrul 3 (situația se poate vizualiza pewww.oncr.ro).

Vă puteți înscrie folosind formularul: https://docs.google.com/forms/d/1-1xh7JhqSzwcwqarRcksYx7GwAM5zmiKlT6bOpl8sEY/viewform

Pentru mai multe informații și nelămuriri:
– e-mail: oradea@scout.ro
– persoană de contact: 0745515618 (Anda Bendea – Secretariat DAC)

invitatie


Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi