Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend has a deprecated constructor in /home/suhan/public_html/scoutoradea.ro/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11
Cine suntem noi? – Centrul Local Oradea

Cine suntem noi?

Cine suntem noi?

Category : Despre Noi

Pentru început trebuie să subliniem că cercetășia nu este un fel de mâncare, nici o nouă invenție tehnologică sau o ramură a arheologiei și nici măcar o insulă îndepărtată din Oceanul Pacific.  

Cercetășia este pur și simplu o mișcare mondială a tinerilor dornici să se bucure de viață, să își cultive cele mai alese calități umane, să fie puternici, inteligenți, curajoși și pricepuți, să cunoască farmecul prieteniei adevărate.

Acum probabil vă intrebați ce fel de mișcare: circular uniformă? Rectilinie și uniformă? Mișcare seismică? Nu. Cercetășia este o mișcare, și nu o organizație, pentru că ea se află într-o continuă evoluție și transformare alături de membrii ei, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor cercetaților ți ale comunităților în care aceștia există.     

Scopul cercetășiei este să vă facă conștienți de calitățile voastre, să vă descoperiți pe voi inșivă, să vă apreciași la adevărata voastră valoare, dar și să învățați lucruri noi, care cu siguranță vă vor încânta. 

Ar ține de domeniul fantasticului dacă nu ați pune următoarea întrebare: „Dar voi ce cercetați?” Aceasta este eterna întrebare care gravitează în jurul cercetășiei și la care există un răspuns foarte simplu: “Cercetații cercetează modalități de a lăsa lumea mai bună decât au găsit-o”.


Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi