Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend has a deprecated constructor in /home/suhan/public_html/scoutoradea.ro/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11
EduFest 2016 – Centrul Local Oradea

EduFest 2016

EduFest 2016

Category : Despre Noi

Dacă de fiecare dată când ai auzit vorbindu-se despre cercetași, te-ai întrebat ”Oare ce cercetează?”, atunci e momentul să afli răspunsul chiar de la noi pentru că mâine, sâmbătă 17 septembrie, ne găsești la EduFest.

EduFest este un eveniment dedicat comunității orădene, în care cei prezenți vor avea prilejul să afle mai multe despre organizațiile nonguvernamentale din Bihor.

Standul nostru va fi amplasat acolo unde Nordul întâlnește Sudul și Vestul întâlnește Estul. Vino să afli ”ce cercetăm”, dar și ce anume facem noi în activitățile noastre educaționale, culturale, pline de aventură, cu și pentru comunitatea în care ne dezvoltăm zi de zi. Ba mai mult, vei avea șansa să devii un prieten al cercetășiei! Până la întâlnirea noastră de mâine, poți afla mai multe despre această oportunitate accesând link-ul următor www.scoutoradea.ro/voluntar-pentru-educatie.

Ți-am stârnit interesul?

Te așteptăm cu drag să petrecem o după-masă cu și despre educație nonformală!


Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi