Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend has a deprecated constructor in /home/suhan/public_html/scoutoradea.ro/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11
Campul Național de Temerari, Nocrich, 2016 – Centrul Local Oradea

Campul Național de Temerari, Nocrich, 2016

Campul Național de Temerari, Nocrich, 2016

Category : Campuri

12593599_1115412238531676_7767227184954965250_o

Vara aceasta, temerarii și-au dat întâlnire la Nocrich Scout Center, în județul Sibiu. Au decis să se lase ghidați de Roza Vânturilor pentru a scrie istoria. Participanții campului desfășurat zilele acestea, între 18 – 24 iulie, au intrat într-un cadru de poveste.

Temerarii au participat la ateliere diverse și au răspuns cu energie tuturor provocărilor întâlnite această săptămână. Tinerii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani au demonstrat dibăcie, construindu-și singuri propria tabără – masă, bănci, umbrar și chiar vatră. Cea din urmă le-a servit ca ajutor în a-și găti 2 dintre mesele zilei. S-au descoperit talente în ale ingineriei, dar și în ale gătitului!

Pe parcusul săptămânii, atelierele educative s-au întins pe arii diverse. Meșteșugurile, precum olărit sau tâmplărie, au fost preferatele celor creativi. În timp ce jocurile de echipă, cooperare și coordonare, au fost pe placul celor și mai energici. Explorarea în satele din împrejurimile Nocrichului a adus zâmbetele tuturor, pentru că aici aventura a atins apogeul. Suntem mândri de temerarii noștri și abia așteptăm să îi revedem pentru a auzi ce experiențe au trăit în campul dedicat lor.

Împreună cu alți temerari din țară, ai noștri cercetași voioși, au învățat să lase lumea mai bună decât au găsit-o. Metodele de educație nonformală dau mereu roade. Cercetășia este într-adevăr educație pentru viață!


Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi