Am plecat în camp!

Am plecat în camp!

CoverPhotoCamp

Cercetașii din Oradea pleacă în campul de vară
85 de copii și tineri orădeni, membri ai Organizației Naționale Cercetașii României – Centrul Local Oradea vor pleca în perioada 26 – 30 August, pe Valea Drăganului, în campul anual de vară.‚‚E scris într-o profeție veche, că la un moment dat, Vulturul de Aur va poposi în Valea Drăganului iar triburile amerindiene îi vor urma zborul spre acel tărâm știind că în momentul în care își va lua zborul, vântul de sub aripile sale îi va face nemuritori.’’

Pe parcursul celor 5 zile de camp, cercetașii vor participa la diverse ateliere (noduri, prim ajutor, bodypainting, orientare, fotografie, improvizație, gătit sau comunicare), își vor construi o așezare în apropiere de Alunu, vor parcurge un hike de 24 de ore și vor vizita muzeul viu al profesorului Sanislav, din Alunu. Toate acestea, pentru a găsi indicii despre locația exactă a vulturului de aur. Le dorim baftă în căutări și sperăm să se întoarcă nemuritori, precum se arată în profeție.

Aventura cercetășiei este mai captivantă și mai colorată datorită determinării partenerilor de a ne fi alături în crearea unor activități extraordinare de învățare prin acțiune. Pe această cale, dorim să le mulțumim partenerilor de la Salvamont Bihor, Romarketing și Born in Transylvania, care ne susțin în ateliere, dar și voluntarilor adulți care oferă educație pentru viață și provocări continue, săptămânal, celor peste 100 de copii și tineri orădeni, membri ai organizației.

20 de ani de educație pentru viață
Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea a împlinit, pe data de 9 August 2015, 20 de ani de existență. Acești¬ ani de cercetășie înseamnă provocare continuă, educație pentru viață, multă, multă tradiție, înseamnă copii ai primelor generații de cercetași care sunt acum la rândul lor cercetași și înseamnă o mare familie întinsă pe multe generații care contribuie la o lume mai bună.


Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole mai vechi